Hoe kies ik een volautomaat espresso apparaat?

Hoe kies ik een volautomaat espressomachine?Overweeg je om een (nieuwe) koffie volautomaat te kopen? Lees dan hieronder onze tips!

Wij weten als geen ander dat er een groot aanbod koffiemachines is. Kort gezegd: alles is mogelijk! In dit blog helpen we je om de volautomaat te kiezen die voldoet aan al jouw wensen.

Twijfel je tussen een halfautomaat en volautomaat? Lees dan ook dit blog om je met deze keuze te maken!

Allereerst is het natuurlijk handig om helder te hebben wat je wilt, maar ook wat je nodig hebt. Volautomaten zijn er in allerlei groottes, dus zoek een apparaat dat past bij de samenstelling van jouw huisgezin. Krijg je veel visite, houd daar dan ook zeker rekening mee. Worden er alleen espresso’s gedronken of moeten er ook melkspecialiteiten kunnen worden gemaakt?

Hoe maak ik zelf de lekkerste ijskoffie?

Vijf recepten voor de lekkerste ijskoffieNu het weer al even warmer is, heb je als koffieliefhebber natuurlijk meteen trek in een lekkere ijskoffie. Omdat we nogal wat vragen krijgen hoe je deze nu het béste maakt hebben we hier vijf varianten op een rij gezet.

Hoe kies ik de perfecte koffiemachine voor thuis?

Hoe kies ik de juiste koffiemachine voor thuis? Ook thuis wil je natuurlijk genieten van de lekkerste koffie. Maar wat lekker is, verschilt per persoon; iedereen heeft immers zijn eigen smaak. Hieronder vind je een aantal tips die je helpen bij de zoektocht naar het perfecte kopje koffie voor thuis.

Hoe maak ik de keuze tussen een halfautomaat en volautomaat?

Hoe maak ik de keuze tussen halfautomaat en een volautomaat?Wie thuis koffie wil zetten, heeft een flink aantal mogelijkheden die reiken van het gebruik van cups en het maken van filterkoffie, tot het gebruik van een vol- of halfautomaat. De keuze tussen koffie van cups en filters is er vooral een van smaak en budget. Maar hoe maak je de afweging tussen het 'échte' werk van een half- en volautomaat? Hieronder bieden we je een aantal belangrijke tips!