Jura Z8 Product review

Bekijk de Jura Z8 video review van Kaldi Bergen op ZoomDe Jura Z8 maakt supersnel je favoriete koffiespecialiteit van espresso tot cappuccino. Deze volautomaat espressomachine bedien je met het fullcolour touchscreen of door middel van de bijgeleverde app. Bekijk de videoreview via de 'lees meer' link.

Jura E6 productreview

Bekijk hier de Jura E6 Product reviewIn deze 'mini'  productreview bekijkt Vincent de Jura E6. In de video bespreken we de ins- en outs van deze  Jura  Zo kom je er snel achter waar deze espressomachine in uitblinkt en wat je er allemaal voor koffie(producten) mee kan maken. De Jura E6 vind je hier in onze webshop.

Jura A1 videoreview

Bekijk hier de Jura A1 Product Review van Kaldi Bergen op ZoomMaak kennis met de compacte éénkoops Jura A1. Een volautomaat voor koffiepuristen waarmee je snel en makkelijk jouw favoriete koffie zet. Bekijk de mogelijkheden van deze handige volautomaat in deze video!

Hoe kies ik een volautomaat espresso apparaat?

Hoe kies ik een volautomaat espressomachine?Overweeg je om een (nieuwe) koffie volautomaat te kopen? Lees dan hieronder onze tips!

Wij weten als geen ander dat er een groot aanbod koffiemachines is. Kort gezegd: alles is mogelijk! In dit blog helpen we je om de volautomaat te kiezen die voldoet aan al jouw wensen.

Twijfel je tussen een halfautomaat en volautomaat? Lees dan ook dit blog om je met deze keuze te maken!

Allereerst is het natuurlijk handig om helder te hebben wat je wilt, maar ook wat je nodig hebt. Volautomaten zijn er in allerlei groottes, dus zoek een apparaat dat past bij de samenstelling van jouw huisgezin. Krijg je veel visite, houd daar dan ook zeker rekening mee. Worden er alleen espresso’s gedronken of moeten er ook melkspecialiteiten kunnen worden gemaakt?