Bonen abonnement

De voordelen in een notendop:

Thuis bezorgd!

Geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Geen probleem, we bezorgen de bonen netjes op de zaak of thuis zodat je geen enkele moeite hoeft te doen!

Nooit zonder bonen

Geen gedoe, geen zorgen. Maandelijks worden de bonen die je graag hebt, geleverd zodat je nooit zonder zit. Even een maand geen behoefte aan bonen door vakantie of een bedrijfssluiting? Geen probleem. We ontlasten je, maar je zit nergens aan vast en kan gewoon aangeven dat je deze maand géén bonen wilt ontvangen!

Laat je verrassen!

Natuurlijk kunnen we elke maand exact dezelfde bonen leveren als je dat graag hebt, maar ga je liever voor een nieuwe smaaksensatie? Dan is het mogelijk om je elke koffiezending te laten verrassen met wat wij je opsturen. Uitpakken en proeven maar!

Scherp geprijsd!

Ons bonenabonnement zorgt voor goede koffie voor een prima prijs. Doordat we groot inkopen, houden we de kosten laag voor je. Das éxtra genieten van je koffie.

"Ja, ik wil goede koffiebonen!"

... en Kaldi Bergen op Zoom regelt het!

Enthousiast geworden van het bovenstaande verhaal én ook een koffiebonen abonnement nemen? Graag! Om het te regelen kan je de winkel binnenlopen of ons mailen met je contactgegevens zodat we je bellen om alles tot in de details te regelen. Dat kan telefonisch of we komen langs bij je op de zaak!