High Tea Bergen op Zoom

highteatapasOp zoek naar een lekkere High Tea in Bergen op Zoom waar niet alleen het eten, maar ook de koffie en de thee een centrale rol spelen? Bij Kaldi Bergen op Zoom ben je aan het juiste adres!

De huisgemaakte High Tea gerechtjes zullen zeker in de smaak vallen, maar met de keuze uit ruim veertig soorten thee én met de beste koffie in huis, is je High Tea meer dan af! Kom kennis maken met één van onze drie ''traditionele' High Tea arrangementen, of ga voor de Zuiderse tapas variant met tapas. Alle varianten zijn overigens uitermate geschikt als alternatief voor een lunch!

 

De High Tea is te reserveren vanaf € 15,50 per persoon inclusief alle drankjes!

Reserveer de High-Tea nu! Bekijk de drie 'High-Tea varianten' hieronder of neem contact op voor meer informatie!

Bel om te reserveren!

(alleen tijdens openingstijden)

Heerlijke (huisgemaakte)gerechtjes en kwalitatieve, lekkere koffie & thee vormen de basis van de Kaldi High Tea & tapasplank!

'Original Afternoon Tea'
Geserveerd op etagère
€ 15,50 per persoon

Deze High-Tea verwent je met diverse zoete specialiteiten en bestaat uit: Scones met een compote van aarbeien met clotted cream, heerlijke cake en een Dolce Baci uit Italië

Daarnaast bevat de High-Tea een klein assortiment aan bonbons, een gebakje & een heerlijke meringue. Natuurlijk worden alle High-Tea arrangementen met heerlijke koffie en thee geserveerd!

Inclusief koffie & thee!

'High-tea'

Geserveerd in twee rondes
€ 22,50 per persoon

De ultieme combinatie van zoet en hartig vind je in deze High-Tea.

Bevat Scones met een compote van aarbeien met clotted cream, heerlijke cake, Dolci Baci, een klein assortiment bonbons, merengue, een klein soepje van de dag, mini sandwiches, mini wraps en een frisse boerenyoghurt met fruit en vanille.

Inclusief koffie & thee!

'Kaldi's Royal Tea'

Geserveerd op etagère
€ 26,50 per persoon

De meest uitgebreidde High-Tea die we hebben. Als zoetigheden krijg je Scones met een compote van aarbeien met clotted cream, heerlijke cake, Dolci Baci, een gebakje uit de winkel en een klein assortiment bonbons. Bij de hartige etenswaren tref je een soepje van dag, mini sandwiches en wraps. Het geheel wordt afgesloten met een frisse boerenyoghurt met vanille en vers fruit.

Inclusief een glas Prosecco, koffie & thee!

De samenstelling van de High-Tea kan van seizoen tot seizoen variëren!

Lekker zo'n High Tea, daar wil ik wel meer over weten...