Bedrijf opgeven

Ook goede koffie op je werk? Geef je werkgever op voor een koffiemachine of een koffieabbonnement en verdien 50 euro bij aanmelding!

Zélf weet je het natuurlijk al lang: met een goede kop koffie op het werk presteer je beter. Bovendien doe je er ook de klanten en bezoekers van het bedrijf of de instelling een plezier mee. Kortom: goede koffie op de zaak is een must!

Natuurlijk is het niet mogelijk je werkgever te dwingen in goede koffie te investeren, maar een duwtje in de juiste richting kan altijd helpen. Bovendien creër je als werknemer een win-win situatie. Neemt jouw bedrijf namelijk, nadat jij een tip gegeven hebt, een koffiemachine of bonen abonnement? Dan krijg je niet alleen lekkere koffie op de zaak, maar geven we je ook nog eens vijftig euro voor de moeite.

Voorwaarden:

  • Neem contact met ons op met de boodschap dat je werkgever geïnteresseerd is in een koffiemachine of bonenabonnement. Let op: je werkgever dient op de hoogte te zijn dat wij het bedrijf gaan benaderen!
  • Geen akkoord van de werkgever? Vraag bij ons informatie over de mogelijkheden op én deel deze zelf met je werkgever.
  • In beide gevallen hebben we je adresgegevens nodig. Komt er binnen één jaar een order voor het koffieabonnement of een koffieapparaat. Dan heb je recht op de 50 euro. Als je gegevens bekend zijn, nemen we vanzelf contact met je op! 
Image

Ja, ik wil ook goede koffie op het werk!