Maak kennis met de nieuwe aanwinsten in de Jura familie bij Kaldi Bergen op Zoom!

Jura heeft de afgelopen periode flink ingezet in het op de markt brengen van nieuwe koffiemachines. De drie meest recente modellen zijn inmiddels te vinden in de Kaldi Store in Bergen op Zoom.

Blockq 

"Met gratis installatie thuis & koffiepakket ter waarde van 120 euro!"

Van compact tot groots in koffievariatieAls je op zoek bent naar een kleine machine, is de Jura Ena 8 iets voor jouw. Compact, maar nog steeds met genoeg koffievariaties. De nieuwe Jura E8 is een ander nieuw model, maar moet de Jura kenner een belletje doen rinkelen. Het is namelijk een 'remake' van de orginele E8 met een nieuw, strakker design en up-to-date opties. De Z6 is het premium model van Jura en heeft een proffesional aroma blender voor een extra verfijnde smaak.

Kom kennis maken met de vernieuwde productrange van Jura. In oktober heeft Kaldi Bergen op Zoom een actie waarbij je 150 euro aan koffiebonen gratis krijgt bij de aankoop van jouw nieuwe Jura. In november is jouw oude espressoapparaat geld waard en krijg je hier een inruilbonus voor. In de winkel kunnen we je van alle informatie voorzien!

Maak een afspraak voor een demonstratie of loop binnen!

(alleen tijdens openingstijden)